Erikoishahmot
UD on kasvava pääjuonivetoinen roolipeli, jossa on mahdollista pelata useilla erikoishahmoilla. Koska nämä hahmot palvelevat pelimaailman kannalta merkittävää roolia, toivomme niiden pelaajilta pysyvyyttä. Uuden hahmon sovittaminen entisen kuvioihin on useimmiten varsin haasteellista. Osaltaan näiden vaikeuksien ehkäisemiseksi erikoishahmojen luomiselle on maaliskuusta 2019 alkaen asetettu seuraavat rajoitukset:

- Ensimmäistä erikoishahmoa voi pyytää pelattavaksi, kun roolipelissä on ollut aktiivisesti mukana yhden (1) kuukauden
- Erikoishahmoja voi olla vain kaksi (2) pelaajaa kohden (pl. pelaajat, joilla oli jo ennen uudistusta erikoishahmo; heille ei enää myönnetä uusia lupia)
- Erikoishahmojen luonnin välillä tulee olla vähintään yhden (1) kuukauden tauko
- Mikäli erikoishahmolla ei pelata kolmeen (3) kuukauteen ilman ilmoitusta tai hahmon jäädyttämistä, ylläpito pidättää oikeuden palauttaa hahmon roolin takaisin vapaasti haettavaksi varoituksen jälkeen (pl. tapaukset, joissa erikoishahmoille ei ole ollut kuvioita tarjolla)


Erikoishahmoksi määritellään tässä yhteydessä hahmo, joita on roolipelissä rajattu määrä, ja jotka palvelevat merkittävää roolia pääjuonen kannalta. Esimerkiksi pelaajien järjestöjen johtohahmot eivät ole erikoishahmoja, kuolemansyntidemonit sen sijaan ovat. Kunkin lajin erikoishahmot on ilmoitettu tällä sivulla.

Personifikaatioita ei lasketa pelaajakohtaiseen erikoishahmokiintiöön, sillä niiden määrää ei ole rajattu tarkoin. Personifikaatioon tulee kuitenkin pyytää lupa ylläpidolta. Varatut henkilöittymän kohteet on ilmoitettu tällä sivulla.

Rajoitus koskee kaikkia pelaajia, mutta rajoituksen ylittävistä vanhoista erikoishahmoista ei tarvitse luopua. Pitkäaikaisille ja aktiivisuutta osoittaneille pelaajille voidaan myöntää harvoissa tapauksissa poikkeuslupa useampaankin erikoishahmoon.

Kaikki erikoishahmot
Huomaathan, että erikoishahmoille haetaan pitkäaikaista pelaajaa,
sillä voi olla haastavaa sovittaa uutta hahmoa edellisen hahmon kuvioihin mukaan.

Alkuvoimat
Alkuvoimat on ilmoitettu kategorisesti voimakkuusjärjestyksessä (samalla rivillä olevat ovat yhtä voimakkaita).
Alkuvoiman voimakkuuteen vaikuttavat hallittava elementti, tietoisuuden tila (uinuva / hereillä, yhtenäinen / jakautunut) ja ikä.


KAAOS
NPC

LUOJA
VAPAA
VAPAHTAJA
VAPAA
PYHÄ HENKI
PROFIILI

MAAEMO
PROFIILI

TAUTI
VAPAA
SOTA
VAPAA
PUUTE
VAPAA


PELKO
PROFIILI
KARMA
VAPAA


Ensimmäiset langenneet

LUCIFER
PROFIILI
LILITH
PROFIILI


Arkkienkelit

MIKAEL
VAPAA
GABRIEL
VAPAA
AZRAEL
PROFIILI
RAFAEL
VAPAA
SAMUEL
PROFIILI
ARIEL
VARATTU
URIEL
VAPAA


Kuolemansyntidemonit
Synnit on ilmoitettu pahimmasta laskevassa järjestyksessä, joista ylpeys on pahin.

YLPEYS
PROFIILI
KATEUS
VAPAA
VIHA
VAPAA
LAISKUUS
VAPAA
AHNEUS
PROFIILI
YLENSYÖNTI
VAPAA


Keijukuninkaalliset

MAB
PROFIILI
SINDRI
VAPAA
EOLANDE
VAPAA
EITRI
VAPAA


Varaa erikoishahmo laittamalla viestiä varauslistaan!